zondag 21 maart 2010

Stoffenspektakel?!

En een spektakel was het! Zo-o-o-veel kleuren, motiefjes, linten, knopjes, *droom* overlock-machines!!! Aaargh, teveel prikkels, efkes nadenken...Wat had ik nu weer nodig? Juist ja, stof om rokjes, kleedjes en zakjes te maken (daarvoor niet in die volgorde ;-)).
En het resultaat na welgeteld 3 uur snuisteren: 5 bloemekesstofjes van katoen, effen petrolkleurig katoentje én een idee voor mijn volgend naailesprojectje! Leve het stoffenspektakel!

2 opmerkingen:

  1. Zo'n stoffenspektakel is een hele ervaring hè! Dat is voor mij een van de hoogdagen van het jaar :-) In het begin bereidde ik dat echt voor: zocht patroontjes van kleren die ik wilde maken en ging daar dan gericht stofjes voor zoeken want anders sloeg ik tilt. Nu doe ik toch al meer 'impulsaankopen' want het is ook leuk als je het in de omgekeerde volgorde kan doen: een stofje zien en dan bedenken wat je daar nu eens mee zal maken...
    Je moet alleen zien dat je kast niet té vol geraakt ... want dan heb je geen reden meer om naar een volgend stoffenspektakel te kunnen gaan !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was inderdaad een hele ervaring! Zo'n aanbod! Het was de moeite! En stofjes kan je nooit genoeg hebben ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

laat die stem maar horen!