vrijdag 16 september 2011

Wat u nog moet weten ...

1. Geregeld kreeg ik onder mijn voeten van Isabelle dat ik dringend eens mocht bloggen! De vele excuses als geen tijd, geen goesting, geen inspiratie passeerden de revue. Ik beloofde plechtig te bloggen vooraleer madame terugkomt van haar zonnige reis en bij deze: check!

2. Woensdag 14/09/2011 werd ik de fiere, trotse, gelukkige meter van een gezonde kloeke jongen, SENNE! Ik kan met mijn geluk geen blijf!
Ik maakte voor Senne al een wikkeldeken en vond in mijn congé de tijd om een vestje/deken te maken voor in de maxi-cosy.
Ik maakte nog een paar shirtjes, kocht superzalige cadeau'tjes en ben nog van plan een slaapzakje te maken! Foto'tjes volgen ...

3. Ik ben toch wel een beetje trots dat ik kan zeggen (in tegenstelling tot onderstaande post) dat ik ondertussen al 16 kg ben afgevallen! Hallo nieuwe garderobe :-)!!! Ik ging van maatje 42 naar 36-38 met als resultaat dat alle rokjes en kleedjes die ooit van onder mijn naaimachine zijn gerold nu grandioos te groot zijn! Een mens is dan ook verplicht om nieuwe rokjes te maken hé :-).

4. Zie je links die naaimachine staan bij mijn verlanglijstje? Wel, die heb ik gekocht - gekregen and I like it a lot!!!

5. Ondertussen maakte ik nog een kleedje, een flockseltje op een onderlijveken voor mijn nichtje Mai, ben ik bezig met kussens voor in de zetel, een toiletzak voor collega S, retouches voor zus N én wil ik mijn to-do lijstje voor 2011 zeker nog afwerken! Dat beloofd!

7 opmerkingen:

 1. Wauw zeg, da's een indrukwekkend lijstje!
  Heel mooi wikkeldeken / jasje.
  En wat een superresultaat van maat 42 naar 36-38, ik zou het je graag nadoen, maar 't lukt me niet :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieverd toch, al geblogd en ik ben zelfs nog niet vertrokken!!!!!
  You rock!!
  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waauw, 16 kilo kwijt. Hoe heb je dat gedaan? Dat nieuwe naaimachien gaat werk hebben om je garderobe aan te vullen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 1. goed gedaan
  2. superschoon cadeautje
  3. waaw, dikke proficiat, als ge iemand zoekt voor al die rokjes en jurkjes...mmm stiekem ben ik kandidaat ;)
  4. * jaloers* (eingelijk ook op nr 3)
  5. ik kijk er naar uit ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. allemaal zo'n leuk nieuws zeg! Isabelle heeft gelijk, meer bloggen. Proficiat met de verloren kilo's, je meterschap en het nieuw machien!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Maar schitterend, alles! (en ook wel wat jaloers op 3...)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bedankt voor de reacties!
  Eigenlijk is het zeer simpel om te vermageren: gezonder eten en sporten, veel sporten :-) - en de knop in je hoofd omdraaien - én soms eens zondigen!!!

  BeantwoordenVerwijderen

laat die stem maar horen!